Het 4de persbericht !

Beste fans en vrienden van Eddy Wally,

Hierbij de recentste ontwikkelingen.

De laatste dagen heeft Eddy zijn revalidatie goed doorstaan. Het is een therapie die ongeveer 3 en een half uur per dag in beslag neemt en vooral bestaat uit kinesitherapie.

Iedere morgen tussen 8u30 en 12u00 is hij in behandeling en komen de verschillende dokters hun patiënt onderzoeken.

In de namiddag moet Eddy rusten en kijkt tussendoor kort naar TV of neemt hij de kranten en tijdschriften door. Hij wil op de hoogte blijven van de actualiteit!

Wat mij opviel tijdens mijn bezoek van deze middag, was het feit, dat hij bijzonder moedig was over zijn dagelijks te volgen therapie. Het vraagt veel energie maar hij voelt nu ook beterschap aan zijn linkerschouder en het gevoel aan de linkerkant aan zijn mond komt terug. Zijn spraak is duidelijk verbeterd en ook de linkerhoek van zijn mond staat bijna terug in de juiste vorm. Hij vraagt mij of hij er vermagerd uit ziet, maar volgens mij is dat niet zo. Hij ziet er uit alsof hij klaar is gewoonweg op te staan en te vertrekken. Hij heeft al een paar keer gedroomd dat ik hem kwam ophalen aan zijn ziekenbed om te vertrekken naar een optreden.

Eddy heeft zich verzoend met zijn situatie en weet dat zijn volledig herstel nog een tijdje zal duren. Hij vindt het hard maar niet onoverkomelijk. Niemand weet hoe lang dit nog zal duren, maar hij belooft mij te zullen vechten. Een echte doorzetter met een uitzonderlijk moeilijke taak.

En weten dat hij, niet tegenstaande zijn leeftijd, bijzonder vitaal is. Hij spreekt mij over het groot aantal kilometers dat wij dag en nacht samen hebben afgelegd. Zijn geheugen is beter dan dat van mij, als hij anekdotes ophaalt vanuit het verre verleden. Tot in de details weet hij alles op te rakelen.

Zo wist hij me ook te vertellen dat ik op 27 april al 27 jaar zijn begeleiding doe als manager. We zullen zien of een glaasje champagne dan kan. Ik denk en hoop het wel!

Ik vertel hem over het gigantisch applaus dat hij telkens krijgt in Hasselt als de deelnemende artiesten zijn Knuffelmedley brengen tijdens het Schlagerfestival. “De mensen houden van mij en dit is ook dank zij u”, zegt hij dan.

De e-mails blijven toekomen met aanmoedigende woorden en getuigenissen van mensen die hetzelfde is overkomen. Hij luistert zeer aandachtig naar ieder verhaal.

Ondertussen kregen wij mooie berichten van collega’s zoals Toots Thielemans, Johan Stollz, Wendy van Wanten, Ivo Niehe, Steve Ryckier, Garry Hagger, Gontrand van Prosound, Danny Fabry, Rocco Granata, De Romeo’s, Steve Tielens, Yves Seghers en nog vele andere. Waarvoor héél veel dank!

Mariëtte en Marina komen alle dagen met nieuws uit de onmiddellijke omgeving. Dit wordt een traditie die door Eddy bijzonder wordt geapprecieerd. Anders zijn het voor hem lange dagen en nachten maar hij weet ze toch goed in te vullen.

Morgen hebben we terug afgesproken. Wij kijken er al naar uit.

Met vriendelijke groet,

Hugo Colpaert

Management Eddy Wally International

Het 4de persbericht ! geschreven door JBG - 10 April 2011 in defaultReageer

(*)
(*) wordt niet getoond