Een derde persbericht.

Beste mediarelaties en fans,

In opvolging van de vorige berichten kunnen wij volgend nieuws verstrekken.
Vorige week heeft Eddy dagelijks zijn revalidatie met moed en volle inzet volbracht zoals het hoort.
Iedere morgen gaat hij in therapie onder begeleiding van zijn specialisten. Als gevolg hiervan werden er dagelijks kleine vorderingen waargenomen in zijn algemene toestand.

Zijn evenwichtszin komt terug. De rugspieren aan de linkerzijde, die eveneens verlamd waren, laten hem nu al toe om zich recht te houden tijdens het zitten. Het zelfstandig eten van vaste voeding gaat steeds beter. De spraak verbetert dagelijks.
Deze morgen kon hij zijn eerste stap zetten en dat gaf hem heel veel moed. Ook werd beweging vastgesteld in zijn linkerschouder, wat een aanleiding zou kunnen geven tot een evolutie in de beweeglijkheid van zijn linkerarm en hand.
Blijven oefenen in volle concentratie is de boodschap.

Eddy was bijzonder trots op zijn prestaties. De dokters en het verplegend personeel ook.
Eddy blijft zeer alert in zijn huidige situatie. Hij vecht en volgt alle richtlijnen van zijn specialisten strikt op. Hij krijgt een prima verzorging.
Vandaag was hij ook verheugd met een kort bezoek van zijn platenbaas Adri-Jan Hoes, zoon van Johnny Hoes. Adri-Jan zorgde voor een portie vreugde en een reuze mand met lekkernijen. Eddy zal er zeker van genieten. Er worden voorzichtig al enkele toekomstplannen gemaakt.
Dagelijks krijgt hij ook bezoek van zijn lieve echtgenote Mariëtte en zijn energievolle dochter Marina, die allerlei reisplannen moet uitdokteren, om toch tot aan het ziekenbed van haar vader te geraken. Maar tot op heden is dit steeds gelukt.

Iedere dag vraagt Eddy aan ons naar de nieuwe e-mails en andere berichten die zijn binnengekomen. Met veel interesse luistert hij en voelt hij de steun die komt van binnen- en buitenland en van collega’s.
Vandaag ging het gesprek terug over de benefiet voor de verlaten weeskinderen in Bulgarije, een onderwerp wat hem enorm treft en waarvan hij zijn peterschap zeker wil behouden. Hij hoopt dat dit een succesrijk evenement wordt op 17 april te Kortrijk, niettegenstaande hij er helaas niet bij kan zijn. Via deze weg wil hij zijn fans oproepen om naar dit evenement te komen en zo dit project te steunen.
Alle informatie vind je via deze link: www.B2Bulgaria.biz

Wat hem ook nog bezig hield was het feit dat hij niet kan aanwezig zijn op het Schlagerfestival. Hij had er zo geweldig graag opgetreden, maar helaas. Maar hij sterkt zich met de gedachte dat er in de nabije toekomst nog Schlagerfestivals zullen zijn!

Gelet op de intense revalidatie is bezoek zonder toelating nog steeds uitgesloten.

Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Hugo Colpaert
Management Eddy Wally International

Een derde persbericht. geschreven door JBG - 29 March 2011 in defaultReageer

(*)
(*) wordt niet getoond